На официалното закриване на Лято 2023 ще присъстват гости от всички

...
На официалното закриване на Лято 2023 ще присъстват гости от всички
Коментари Харесай

Галена подготвя грандиозно парти за закриване на сезона в Слънчев бряг

На формалното закриване на Лято 2023 ще присъстват посетители от всички градове на страната, а еуфорията да бъде разтърсваща, подсигуряват уредниците

Една от най-големите фолк звезди ще закрие публично празненство сезона в Слънчев бряг. Това е Галена, която за последно ще излезе на сцената на през това лято. Големият ваучър ще се случи на 2 септември след среднощ. Интересът към събитието е огромен и множеството места са към този момент непокътнати. Това обаче не е изненада, тъй като Галена е една от най-атрактивните изпълнителки и всички посетители знаят, че купонът с нея е обезпечен.

Участията на звездата са планувани за година напред и мъчно може да бъде забелязана постоянно в една дискотека, само че за THE 1 тя прави изключение.

Само в границите на това лято Галена е пяла в клуба 4 пъти. Причината е повече от ясна – това е най-луксозния фолк клуб на българското Черноморие.

Очаква се на формалното закриване на Лято 2023 да участват посетители от всички градове на страната, а еуфорията да бъде разтърсваща.

По традиция в клуба се провежда богата шоу стратегия, която продължава до сутринта.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР